La Setmana de Saldonar

Si és setembre, torna La Setmana del Llibre en Català. I a Saldonar tenim a punt les novetats i els llibres de fons més interessants, i totes les ganes de compartir amb els lectors estones de conversa i totes les simpaties.

Presentem tres novetats:

La Via Bàltica, de Jordi Arrufat, una incursió a Estònia, Letònia i Lituània per documentar com es viu 30 anys després d’haver-se incorporat a l’Europa democràtica.

Jo també soc de fang, de Núria G. Caldés, una immersió reveladora al Japó de l’art Jōmon.

Historiae, d’Antonella Anedda, llibre de poemes traduït i prologat per Joan-Elies Adell, que ens recorda la naturalesa mineral de l’ésser humà.

Activitats i llibres del dia

Laia Beltran i Borja Duñó, els autors d’Un paradís com el nostre, participaran en una taula rodona sobre èxode urbà, món rural i emergència climàtica amb Rosa Cerarols, Joan Nogué i Andreu Escrivà, autors de Tigre de Paper i Sembra Llibres. El dissabte 10 a les 17.15 a l’Escenari 1.

A més, a la nostra caseta tindrem com a llibres del dia l’exitós Els que manen de Miquel Macià i Pep Martí (dissabte 17 i diumenge 18) i La Via Bàltica de Jordi Arrufat (divendres 9 i dimecres 14).

On som?

Ens trobaràs vora mar i a prop del bar, del 9 al 18 de setembre, al Mòdul 69-70, juntament amb L’Agulla Daurada, Sembra Llibres i Tigre de Paper, en una de les tres casetes de què disposa enguany Llegir en Català.