La Setmana Saldonar

Tornem a ocupar l'avinguda de la Catedral de Barcelona. Del 6 al 15 de setembre, Saldonar portem a La Setmana tot el nostre fons i les últimes publicacions. Trobareu tots els llibres a la caseta 44 de Llegir en Català. Demaneu-nos el tríptic de novetats!


Esperem trobar-nos de nou amb tots vosaltres, per poder-vos explicar tot el que hem fet de nou aquest any i descobrir-vos llibres de fons del nostre catàleg que potser encara no coneixeu.

Sobretot, a La Setmana, us destaquem les últimes novetats:

Manual de desobediència civil, Mark Engler i Paul Engler

Des de les protestes sobre el canvi climàtic fins a la Primavera Àrab i #BlackLivesMatter, una nova generació està desencadenant accions d’estratègia no-violenta per influir en el debat públic i forçar el canvi polític. Quan els moviments en massa apareixen a la pantalla dels nostres televisors, els mitjans s’entesten a definir-los com a espontanis i imprevisibles. En aquest llibre, però, Mark Engler i Paul Engler analitzen l’art que s’amaga darrere d’aquests esclats de protesta i examinen els principis bàsics que s’han utilitzat per provocar i guiar els moments transformadors.

Desencadenats, Bernat Ruiz Domènech

El món canvia i el sector editorial també. L’última crisi econòmica ha transformat el panorama del llibre a escala mundial, en tots els aspectes. En el cas català, s’ha consolidat un model marcat per l’eclosió d’editorials independents i d’una xarxa de llibreries que els han donat cobertura. Bernat Ruiz Domènech apropa la lupa a aquest nou escenari per explorar-ne les fortaleses i les debilitats, per proposar un debat inèdit per enfortir l’ecosistema actual. Desencadenats obre el ball amb la intenció que tots els interessats en l’univers del llibre contestin, a partir de les idees de futur que exposa, la gran pregunta: «Tirem endavant?».

Química orgànica, Josep Lluís Micó

Després d’hores i hores d’entrevistes, Micó presenta dos relats periodístics d’una cruesa que desarma qui els llegeix i li fa revisar dràsticament el seu sistema de valors. Un llibre poderós, insòlit en el nostre àmbit.

Avi, et trauré d’aquí!, Joan Pinyol

Avi, et trauré d’aquí! és una promesa, la que Joan Pinyol va fer a l’avi que no va conèixer, el republicà exhumat d’una fossa comuna de Lleida per la dictadura i traslladat al Valle de los Caídos sense el permís de la família.

La perla negra, Amadou Bocar Sam Daff

Després d’una travessia difícil en piragua fins a les Canàries, Samba arriba a Barcelona, on s’enfronta de seguida a l’evidència que la vida de l’emigrant africà és dura, a mig camí entre la precarietat i la persecució policial.

Ànimes precioses, Antoni Canu

Ànimes precioses és el cinquè recull poètic d’Antoni Canu. Inclou les poesies darreres de Canu, així com una breu selecció de poemes anteriors, tots revisats en la versió original en català de l’Alguer i la traducció a l’italià.