El Sant Jordi de Saldonar a passeig de Gràcia

Sant Jordi, i tot preparat. A les llibreries, al carrer…

Aquest any ens trobareu en aquestes parades:

 

I els  nostres autors us dedicaran els seus llibres en aquests horaris:


Esperem que us agradi la selecció de llibres que hem preparat per a vosaltres, que inclou les novetats d'aquesta temporada i una tria dels nostres altres títols.

Continuem treballant de valent en el camp de la no-ficció, i ara fa poc hem començat una col·lecció molt atrevida, «Contrastos», dedicada al periodisme narratiu, amb llibres de Josep Lluís Micó i Per Nyholm. Us encantarà.

I no oblidem els nostres llibres de poemes, per descomptat.

Les butxaques són les cavitats on amaguem el que volem ocultar. I, en els dos relats periodístics de La profunditat de les butxaques, hi ha persones que viuen en l’opulència perquè les tenen plenes, i n’hi ha d’altres que s’ho passen fatal perquè les porten buides.

Per Nyholm, veterà periodista danès que ha bregat en desenes de conflictes arreu del món, transita pels escenaris de la guerra al país de la sang, amb un llibre d’Heròdot a la butxaca, i recull les paraules de les víctimes de la barbàrie que perpetra Rússia, i hi posa context.

Som a finals dels anys seixanta, i dos amants es troben en un àrid terreny al sud de l’Índia. John Walker és l’elegant descendent d’una poderosa família estatunidenca de la costa est, i Diane Maes, una atractiva hippy belga. Hi han fet cap per construir un món nou, Auroville, una comunitat utòpica internacional que acull milers de persones. 

El capital és la característica que defineix les economies modernes, però la majoria de persones no tenim ni idea d’on prové. Què és, exactament, el que transforma la mera riquesa en un actiu que genera automàticament més riquesa? El codi del capital explica com es crea el capital a porta tancada a les oficines dels advocats i per què aquest fet poc conegut és un dels principals motius de l’ampliació de la bretxa de riquesa entre els titulars del capital i la resta.

I, a més: