Una Setmana amb Saldonar

Tornem a La Setmana del Llibre en Català. Ja tenim a punt més llibres nous i els més rellevants que hem publicat, i totes les ganes de compartir estones de conversa i de recomanacions de lectura.

Demana’ns l’edició en paper del segon número del periòdic donarSal al Mòdul 74-75, amb tota l’actualitat i les novetats de l’editorial.

Què tenim de nou?:

Stalingrad i L'Oucomballa, de Llibert Ferri i Teresa Ferri, una conversa fora del temps, sobre el passat i el present, una narració que busseja en els orígens familiars dels dos germans Ferri i que s’escampa pels carrers de Barcelona, Berlín, Roma i sobretot Nova York.

Illes de l'abandonament, de Cal Flyn, una exploració de llocs extraordinaris on els humans ja no viuen, o hi sobreviuen en poc nombre, que ens dona una visió de la naturalesa quan no hi som per veure-la, una perspectiva que transcendeix la mera reflexió ecològica.

Activitats

Stalingrad i L'Oucomballa | Dilluns 11 a les 17.30 h, Escenari 2

Nova col·lecció de periodisme narratiu «Contrastos» | Divendres 15 a les 17.45 h, Escenari 1

10 anys de Llegir en Català | Divendres 15 a les 19.30 h, Escenari 2

Llibres del dia

Al nostre mòdul tindrem com a llibres del dia l’exitós Els que manen de Miquel Macià i Pep Martí (diumenge 10), Stalingrad i L'Oucomballa de Llibert Ferri i Teresa Ferri (dilluns 11) i La profunditat de les butxaques de Josep Lluís Micó (divendres 15).

On som?

Ens trobaràs vora mar, del 8 al 17 de setembre, al Mòdul 74-75, juntament amb Editorial Clandestina i Tigre de Paper.