Almenys ho vas intentar

Almenys ho vas intentar

Akash Kapur

La recerca de la utopia a AUROVILLE,
una història d’amor i de mort

Traducció d’Octavi Gil Pujol
 

Gènere  No-ficció /  General

Pàgines 408

Mides 14 x 21

Format Rústica cosida amb solapes

ISBN 978-84-19571-08-3

Compra el llibre 22,00 €

Ebook

ISBN 978-84-19571-12-0

Compra l'ebook 9,99 €

Almenys ho vas intentar

Akash Kapur

La recerca de la utopia a AUROVILLE,
una història d’amor i de mort

Traducció d’Octavi Gil Pujol
 

Llibre de l’any segons The New York Times, The Wall Street Journal i CNN, entre d’altres

Som a finals dels anys seixanta, i dos amants es troben en un àrid terreny al sud de l’Índia. John Walker és l’elegant descendent d’una poderosa família estatunidenca de la costa est, i Diane Maes, una atractiva hippy belga. Hi han fet cap per construir un món nou, Auroville, una comunitat utòpica internacional que acull milers de persones. 

Llavors, com és que en John i la Diane acaben morint dues dècades més tard, el mateix dia, en un terra de formigó esquerdat en una cabanya de palla al costat d’un congost llunyà? Aquest és el misteri que Akash Kapur es proposa resoldre a Almenys ho vas intentar. La Diane i en John eren els pares de l’esposa de l’Akash, l’Auralice. 

El 2004 l’Akash i l’Auralice tornen a Auroville, on van créixer, des de Nova York, on vivien amb la família d’en John. Allà, s’enfronten als fantasmes d’aquelles morts llunyanes. A poc a poc, entenen com els tràgics destins individuals d’en John i la Diane es van creuar amb la història col·lectiva de la ciutat.

«Inquietant, commovedor, fermament fonamentat i explicat amb lucidesa, amb una honestedat emocional pràcticament feridora».
—Amy Waldman, The New York Times