Picar pedra

Picar pedra

Joan Puigcercós
Josep Huguet
Francesc Codina

50 reflexions republicanes sense jugades mestres
Edició i pròleg d'Àlvar Llobet

Gènere  No-ficció /  General

Pàgines 224

Mides 14 x 21

Format Rústica cosida amb solapes

ISBN 978-84-17611-61-3

Compra el llibre 18,00 €

Ebook

ISBN 978-84-17611-62-0

Compra l'ebook 9,99 €

Picar pedra

Joan Puigcercós
Josep Huguet
Francesc Codina

50 reflexions republicanes sense jugades mestres
Edició i pròleg d'Àlvar Llobet

 «Una via per forçar el diàleg i la solució».

El camí per fer real la República Catalana no és gens fàcil. A Picar pedra, Joan Puigcercós, Josep Huguet i Francesc Codina analitzen en quin punt som, la correlació de forces actual i el context internacional; repassen les debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats del moviment republicà, i valoren la potència de l’adversari, una sòlida estructura de poder al servei d’un enorme conglomerat d’interessos econòmics.

Els autors proposen línies d’acció per incidir en l’àmbit institucional i civil, per fer compatible la gestió del «mentrestant» amb l’impuls de noves formes de desobediència que empoderin les classes populars i els sectors emprenedors.

L’objectiu és construir una via àmplia, inclusiva i plural on cristal·litzi la força, de la societat i de la política, necessària per edificar la República Catalana de la llibertat, el progrés, el benestar i la justícia social.

«L’independentisme necessita un GPS que l’orienti i li faci saber les seves debilitats per afrontar el camí cap a la República». —Àlvar Llobet