Cap a la independència amb organització, intel·ligència i més gent

Saldonar publica Picar pedra, un llibre de reflexions dels exlíders d'ERC Joan Puigcercós, Josep Huguet i Francesc Codina sobre la situació política catalana i el futur del procés. Àlvar Llobet en publica un avançament editorial a Nació Digital. El podeu llegir aquí


L’independentisme necessita crear més contrapoders per avançar cap a la independència, i per aquesta raó cal que el moviment sigui més organitzat, amb més gent i amb els aprenentatges dels errors del passat. Aquest és l’eix rector del llibre que han elaborat els exlíders republicans Joan Puigcercós, Francesc Codina i Josep Huguet que acaba de sortir del forn de la mà de Saldonar.

A Picar pedra. 50 reflexions republicanes sense jugades mestres, es posa en solfa una anàlisi de la situació política que viu Catalunya, la correlació de forces dels partits després de les eleccions el 14-F i diverses propostes per fer un trànsit cap a la República catalana que ha de passar, expliquen, per una tasca de "picar pedra" per ampliar els suports i fugint de l’èpica dels grans eslògans i els discursos abrandats.

"L'independentisme ha de tirar endavant, però no ha d'enganyar la gent", apunten els ponents, que han anat desgranant durant tot el 2020 les seves reflexions serenes i allunyades de la immediatesa del dia a dia parlamentari en diverses trobades entre els paratges moianesos de Santa Maria d'Oló.


 

Picar pedra

Picar pedra

Joan Puigcercós
Josep Huguet
Francesc Codina

General