La dona sense vel

La dona sense vel

Yasmine Mohammed

La idea sempre era la mateixa: ensenyar-nos a obeir sense pensar
Traducció d’Octavi Gil Pujol

Gènere  No-ficció /  General

Pàgines 272

Mides 14 x 21

Format Rústica cosida amb solapes

ISBN 978-84-17611-74-3

Compra el llibre 20,00 €

Ebook

ISBN 978-84-17611-75-0

Compra l'ebook 9,99 €

La dona sense vel

Yasmine Mohammed

La idea sempre era la mateixa: ensenyar-nos a obeir sense pensar
Traducció d’Octavi Gil Pujol

Nascuda a Occident, al Canadà, però educada en un entorn islàmic fonamentalista, Yasmine Mohammed mai s’hi ha sentit com a casa. Ha patit en primera persona la polarització dels dos discursos dominants després de l’11-S: el que considera que la musulmana és la religió de la pau i el que no dubta que tots els que la professen són uns terroristes. Creu que totes dues posicions estan perillosament equivocades i, amb un peu a cada món, se situa prou lluny de tots dos per veure’ls objectivament, però és prou a prop per descriure’ls amb tota l’honestedat.

L’autora, ara activista en favor dels drets humans a les comunitats musulmanes, explica la seva veritat, que parteix de la seva experiència, i contesta totes les preguntes, posant el focus sobre les forces familiars, governamentals, religioses i culturals que han intentat exercir un domini sobre ella.

Un llibre important no només per la demolidora història personal que comparteix l’autora, sinó perquè la seva circumstància no és única. Una veu que han d’escoltar totes les persones que se sentin oprimides per poders que els neguen l’oportunitat de tenir una vida lliure.