Frank Relly i els netsuke

Frank Relly i els netsuke

Teodor Marcos

Gènere  Narrativa

Pàgines 184

Mides 14 x 21

Format Rústica cosida amb solapes

ISBN 978-84-946753-9-3

Col·lecció Narratives

Compra el llibre 17,00 €

Frank Relly i els netsuke

Teodor Marcos

Epíleg de Jaume C. Pons Alorda, 'Frank Relly i els qui-sap-què'

Hartford, Connecticut. Un constructor recorre als serveis d’un detectiu privat per confirmar la sospita que la seva dona està buscant aventures i noves sensacions fora de casa. Una investigació com qualsevol altra per a Frank Relly, professional experimentat en la resolució de qualsevol misteri.

O almenys això es pensava abans d’aixecar la primera pedra del cas, i després una altra, una altra i una altra: amenaces, traïcions, negocis turbulents, xarxes internacionals, amor, sexe, intriga, expectació i, sobretot, literatura.

«Una altra història de Frank Relly. Atrapat entre el deure i l’amor. La seva feina de detectiu li encanta; li ha fet trobar la manera de dedicar-se al món. Ara, els netsuke li donen una altra oportunitat de posar-se a prova.
El tràfic de substàncies no és compatible amb els seus principis ni amb el seu estil de vida. Pot corrompre, l’amor? Fins on està disposat a transgredir? Frank Relly, el detectiu de Hartford, es mostra aquí, potser com mai, tal com és: senzill, honest, decidit davant dels dubtes de la vida. Ara i aquí, però, res és
el que sembla».

Teodor Marcos explora a Frank Relly i els netsuke, amb la complicitat d’una lectora, Ophelia Delaware, els límits de la novel·la de misteri en un joc metaliterari ple d’ombres i miralls.