L’empelt

L’empelt

Daniel Harris

IX Premi de novel·la curta Celler de lletres 2023

Gènere  Narrativa

Pàgines 144

Mides 14 x 21

Format Rústica cosida amb solapes

ISBN 978-84-19571-22-9

Compra el llibre 17,00 €

L’empelt

Daniel Harris

IX Premi de novel·la curta Celler de lletres 2023

Què faries, tu, si et trobessis un cos surant mig mort a la vora d’un llac, enmig del Penedès? La resposta no és fàcil. I qui és en realitat aquesta persona que agonitza? La resolució d’aquest misteri, que afecta tota una comunitat, posa a prova els valors, les inquietuds i les sospites de tots els implicats, que hauran de prendre posicions clares mentre la vida quotidiana continua a Sant Sadurní d’Anoia. Una decisió, sigui quina sigui, ho pot capgirar tot, i pot representar la unió de branques llunyanes que s’acaben entenent per sobreviure, fent un autèntic empelt. La creació d’un celler nou, i també les festes i les tradicions lligades al món de la vinya, conviuran amb altres qüestions tan terribles com esperançadores.

«La respiració accelerada canviava de significat. L’esforç deixava pas al sobresalt. Va girar el cap a banda i banda. No veia ningú més pel camí. Va mirar amunt amb els ulls tancats. No podia marxar sense fer-hi res».

Amb ploma àgil i concisa, Daniel Harris presenta a L’empelt tres trames poderoses que se superposen per conformar una història sorprenent, amb llums i ombres que es posen en contrast. Una novel·la ambiciosa amb tots els requisits i els ingredients per atrapar en la lectura.