Viatge entre dos mons

Viatge entre dos mons

Blanca de Semir

VIII Premi de novel·la curta Celler de Lletres 2022

Gènere  Narrativa

Pàgines 132

Mides 14 x 21

Format Rústica cosida amb solapes

ISBN 978-84-19571-14-4

Compra el llibre 16,00 €

Viatge entre dos mons

Blanca de Semir

VIII Premi de novel·la curta Celler de Lletres 2022

No tots els habitants de la Terra hi han nascut. Només cal anar al Penedès per comprovar-ho. Hi trobarem la Run, originària del planeta Baged, d’una galaxia llunyana, més alta que nosaltres però amb un cor semblant. Vol saber com són els terrícoles, i s’integra en una comunitat en què el conreu de la vinya és sagrat. Hi coneixerà tot de persones amb qui establirà, amb tots els matisos pertinents, una relació ben estreta. Val la pena estar al cas de com ens veu, perquè potser gràcies a la seva mirada aprendrem a valorar-nos una mica més.

«Són molt estranys, els terrícoles. Si els agafes en conjunt, són patètics, però d’un en un et sorprèn comprovar que hi ha veritables genis o esperits nobles, fins i tot alguns realment feliços. De tots els planetes que he visitat, els seus habitants són els que més s’assemblen físicament als del meu, Baged».

Amb el seu debut com a novel·lista, Blanca de Semir ens regala amb Viatge entre dos mons una obra molt peculiar, i molt personal, que ens permet acompanyar uns personatges que ens enamoren en el seu camí de recerca de les coses importants. El seu punt de vista, bondadós, ens fa pensar que la reflexió i l’acció, ben orientades, ens poden fer més habitable aquest planeta.