Ens morirem sense haver-los escabetxat a tots

Ens morirem sense haver-los escabetxat a tots

Carles Santos

Gènere  No-ficció /  General

Pàgines 270

Mides 14 x 21

Format Rústica cosida amb solapes

ISBN 978-84-17611-98-9

Compra el llibre 20,00 €

Ebook

ISBN 978-84-19571-01-4

Compra l'ebook 9,99 €

Ens morirem sense haver-los escabetxat a tots

Carles Santos

Coneixem la música de Carles Santos, el pianista transgressor, l’artista integral. I ara, amb Ens morirem sense haver-los escabetxat a tots, podem llegir els textos que va escriure en ple procés de creació dels seus espectacles musicals. Així, recuperem amb les seves pròpies paraules la memòria d’Asdrúbila, La pantera imperial, Ricardo i Elena, L’adéu de Lucrècia Borja La meua filla sóc jo. Són pàgines que s’inscriuen en la tradició de les escriptures fragmentàries, que esborren les fronteres genèriques, amb les quals Santos ens convida a sentir i a mirar amb una força poètica i subversiva. Com a «53 maneres de matar un capellà».

Ens introduïm en la cuina de Carles Santos per valorar la meticulositat amb què preparava els seus muntatges escènics, i accedim a les invencions i els pensaments d’un artista indispensable.

«És evident que quan una professió, en aquest cas la musical, és viscuda amb tota la intensitat possible, condiciona absolutament l’existència del mateix individu-músic». —Carles Santos