Lluc Salellas i Vilar

Lluc Salellas i Vilar

Lluc Salellas i Vilar (Girona, 1984). Llicenciat en Periodisme i Ciències Polítiques a la Universitat Pompeu Fabra i Màster sobre Teories del Nacionalisme a la Universitat d'Edimburg.

Ha treballat en diversos mitjans de comunicació catalans com ara La Directa, El Punt i El Periódico i ha escrit articles per mitjans com Eldiario.esBerria i Crític. És autor de dos llibres més, Que no t'espanti aquest vent: reflexions per una esquerra del segle XXI (2016) i La rebel·lió catalana. 5 veus sobre el Procés i el futur d'Europa (2017).

 


 

Lluc Salellas i Vilar (Girona, 1984) graduated in Journalism and Political Sciences from Pompeu Fabra University and has a Masters Degreein Nationalism Studies from the University of Edinburgh.

He has worked for various Catalan newspapers, including La Directa, El Punt and El Periódico, and written articles for Eldiario.es, Berria and Crític. He is the author of two other books: No t'espanti aquest vent: reflexions per a una esquerra del segle XXI (2016) and La rebel·lió catalana. Cinc veus sobre el Procés i el futur d'Europa (2017).