El franquisme que no marxa

El franquisme que no marxa

Lluc Salellas i Vilar

Gènere  No-ficció /  Periodistes

Pàgines 160

Mides 14 x 21

Format Rústica cosida amb solapes

ISBN 978-84-946753-4-8

Col·lecció Periodistes

Compra el llibre 16,00 €

Ebook

ISBN 978-84-17611-05-7

Compra l'ebook 9,99 €

El franquisme que no marxa

Lluc Salellas i Vilar

El franquisme que no marxa és un viatge al cor mateix de les famílies responsables de la dictadura franquista. Un trajecte que posa davant la societat els noms i els cognoms de les persones amb més pes durant el franquisme que van sobreviure durant la Transició i hi van continuar manant, tot i carregar a l’'esquena el pes d'’una infàmia de quaranta anys. 

El periodista del Grup de Periodistes Ramon Barnils Lluc Salellas i Vilar documenta i relata com les elits franquistes es van ressituar amb les màximes facilitats dins les estructures de poder de la nova democràcia, a diferència dels casos de Portugal i Grècia. 

La conclusió d'’aquest treball d'’investigació és que el grup social que determina en gran manera el nostre dia a dia encara és el mateix avui. Els fills i els nets del règim absolutista, sense cap dubte, continuen al capdavant de les principals empreses i no han perdut pes polític. 

Una aportació de referència a l'’acció col·lectiva per demostrar quines són les bases sobre les quals reposa la democràcia espanyola.