El franquisme que no marxa (1a edició)

El franquisme que no marxa (1a edició)

Lluc Salellas i Vilar

Gènere  No-ficció

Pàgines 128

Mides 13,3 x 21

Format Rústica cosida amb solapes

ISBN 978-84-942896-5-1

Col·lecció Periodistes

Compra el llibre 12,95 €

El franquisme que no marxa (1a edició)

Lluc Salellas i Vilar

El franquisme que no marxa és un viatge al cor mateix de les famílies responsables de la dictadura franquista. Un trajecte que posa davant la societat els noms i els cognoms de les persones amb més pes durant el franquisme que van sobreviure durant la Transició i hi van continuar manant, tot i carregar a l’esquena el pes d’una infàmia de quaranta anys. 
El periodista del Grup de Periodistes Ramon Barnils Lluc Salellas i Vilar documenta i relata com les elits franquistes es van ressituar amb les màximes facilitats dins les estructures de poder de la nova democràcia, a diferència dels casos de Portugal i Grècia. 
La conclusió d’aquest treball d’investigació és que el grup social que determina en gran manera el nostre dia a dia encara és el mateix avui. Els fills i els néts del règim absolutista, sense cap dubte, continuen al capdavant de les principals empreses i no han perdut pes polític. 
Una aportació de referència a l’acció col·lectiva per demostrar quines són les bases sobre les quals reposa la democràcia espanyola.