Voliac 2004

Voliac 2004

Anna Molina

Gènere  Narrativa

Pàgines 320

Mides 14 x 21

Format Rústica cosida amb solapes

ISBN 978-84-946753-0-0

Col·lecció Narratives

Compra el llibre 20,00 €

Voliac 2004

Anna Molina

La Júlia Castro viatja de Nova York a París amb l’'Alex, el seu marit, per intentar refer la relació en un club d'’intercanvi de parelles. Ja a l'’hotel, rep una trucada de casa que li canviarà la vida.

En l’'actualitat, trenta anys després, la Júlia s’'ha convertit en una escriptora d'’èxit i viu a la Vilella Baixa, al Priorat, allunyada dels focus. Uns anys després d'’aconseguir el premi Nobel, rep la visita de l’'Adela, que té l'’encàrrec de redactar la seva biografia. 

A poc a poc, l'’Adela coneix les persones de l’'entorn de la Júlia: el Marges, el Garbí, la Geperuda… i sobretot la Justa, a qui haurà de perseguir fins a Sud-àfrica per buscar més peces del puzle, que no es completarà fins que torni a Nova York.

Anna Molina se'’ns va presentar a la seva primera novel•la, L'’home de lava, com una escriptora amb un món creatiu particular. Ara hi torna, amb una història en què els personatges acumulen experiència en escenaris continentals diversos per construir la seva identitat. 

Expressió directa, diàlegs elaborats a partir de la vida real, persones que ens són properes en la seva complexitat o en la seva senzillesa, paisatges que ens fan entendre per què cadascú és com és, i el món del vi del Priorat, en concret el Voliac 2004, com a impuls de la narració.

Més llibres de Anna Molina