Senyals de llum

Pàgines 384

Mides 14 x 21

Format Rústica cosida amb solapes

ISBN 978-84-17611-26-2

Compra el llibre 21,90 €

Ebook

ISBN 978-84-17611-33-0

Compra l'ebook 9,99 €

Senyals de llum

Alec Ash

#Periodisme

La jove generació que construeix la nova Xina

Traducció d’Octavi Gil Pujol

«Un retrat provocatiu d’una societat que canvia a tota velocitat» —Financial Times

El problema de fer declaracions categòriques sobre la Xina és que immediatament es pot pensar un exemple que suggereixi el contrari. «Generalitzar és d’idiotes», va dir William Blake. Però un conjunt de punts forma una imatge, i un grapat de notes poden fer una melodia.

Al món, gairebé una de cada cinc persones és xinesa, i a la Xina hi ha tres-cents vint milions de joves entre l’adolescència i els trenta anys, més que la població total dels Estats Units. Nascuts després de Mao, sense memòria de Tiananmen, aquesta generació de fills únics està transformant radicalment el seu país, un monstre en ple creixement que cada vegada més es postula com una primeríssima potència mundial.

A Senyals de llum, Alec Ash, escriptor britànic de la mateixa generació i resident a Pequín, aporta el testimoni vívid i fascinant de la vida de sis mil·lennistes xinesos amb la idea de presentar-nos aquesta nova generació trencadora. Aquest llibre, humà i revelador, du el lector més enllà dels estereotips i els titulars de les notícies per mostrar-li què significa realment ser jove a la Xina contemporània. A través de drames i romanticismes quotidians, Ash posa llum sobre les majors pors i esperances, els reptes i els somnis d’aquells que estan destinats a definir el futur de la Xina, i el del món.