Els americans indocumentats

Gènere No-ficció

Pàgines 216

Mides 14 x 21

Format Rústica cosida amb solapes

ISBN 978-84-17611-76-7

Compra el llibre 19,00 €

Ebook

ISBN 978-84-17611-77-4

Compra l'ebook 9,99 €

Els americans indocumentats

Karla Cornejo Villavicencio

El preu físic i mental del somni americà
per a onze milions de persones

Traducció d'Octavi Gil Pujol

Finalista del National Book Award 2020

Just després de les eleccions que van portar Donald Trump a la Casa Blanca, Karla Cornejo Villavicencio, una de les primeres sensepapers graduades a la Universitat Harvard, s’adona que la història que havia intentat evitar és l’única que vol compartir. I per fer-ho emprèn un viatge pels Estats Units per explicar les vides dels companys que, com ella, no tenen documents del país on viuen.

Amb una mirada incisiva, Els americans indocumentats combina narracions sensibles i personals sobre la resistència, la bogeria i la mort de dones i homes que els mitjans de comunicació redueixen a simples actors secundaris deshumanitzats i menyspreats.

Les històries que Karla Cornejo Villavicencio treu a la llum no són alliçonadores ni ingènuament inspiradores, sinó que mostren l’amor, la màgia i el desengany del dia a dia dels seus protagonistes.

Barack Obama va declarar que Els americans indocumentats, finalista del National Book Award, era un dels seus llibres preferits del 2020, i en va recomanar la lectura.