Maria Climent i Borja Duñó, amb ‘Ànimes entre les dents’ a La Romàntica

Comença el camí d’una gran novel·la, una novel·la animal, de Borja DuñóÀnimes entre les dents.

I no podria emprendre la ruta amb una companyia millor, l’escriptora Maria Climent

Conversa entre tots dos, i vermut, el dissabte 10 de febrer a les 12 h a La Romàntica d’Amposta.

De què va el llibre?

Inspirat en Orwell, Bradbury i altres autors que han usat la ficció per tractar qüestions socials i polítiques, aquest llibre ens parla de veganisme sense alliçonar, però d’una manera que farà trontollar algunes de les nostres certeses més profundes.

La Rínxols passa l’estiu a Alosa abans de marxar a estudiar a Austràlia amb una beca. Hi coneix el Soca, el Moris, l’Orwell, el Pigues, la Sibil·la i altres personatges humans i no humans amb qui no sempre li serà fàcil relacionar-se. Molts no entenen per què es nega a menjar animals i ella, incompresa, comença a veure el viatge com una fugida. El verí d’un escurçó complicarà les coses i acabarà sola, mirant de sobreviure en una natura implacable, salvatge i lluminosa.

Ànimes entre les dents és una novel·la d’encontres feliços i desavinences, amb àpats tensos, humor negre i aventures, que aborda un dels problemes més greus, incòmodes i urgents de la nostra civilització. L’horror al qual hem condemnat els animals se’ns ha girat en contra i ja no podem seguir fent com si no existís.

Ànimes entre les dents

Ànimes entre les dents

Borja Duñó

General