Joan Pinyol presenta 'Avi, et trauré d'aquí!' a quatre universitats nord-americanes

Del 29 d'abril al 4 de maig, Joan Pinyol donarà a conèixer el llibre Avi, et trauré d'aquí! a quatre universitats de la Costa Est dels Estats Units


Juntament amb la presentació del llibre, es projectarà a cada una de les presentacions el documental, amb el mateix títol, emès pel programa de TV3 Sense ficció.

El 29 d'abril a les 19 h l'acte de presentació se celebrarà a la Towson Universitu, de Baltimore. L'endemà, a les 14 h, es presentarà a la Georgetown University de Washington D. C. L'1 de maig, Joan Pinyol farà una conferència sobre la lluita per treure el seu avi del Valle de los Caídos al Hood College, a la ciutat de Frederick de l'estat de Maryland. Per acabar, el 3 de maig a les 18 h, i en col·laboració amb l'Institut Ramon Llull, explicarà el contingut del llibre a la Universitat de Colúmbia, a Nova York. 

A totes les presentacions, Joan Pinyol estarà acompanyat de Robert Casas Roigé, professor del Departament de Llengües al Hood College i autor d'una tesi doctoral sobre la producció de documentals en l'àmbit ibèric que qüestionen la idea que la Transició va ser exemplar.

Avi, et trauré d'aquí!

Avi, et trauré d'aquí!

Joan Pinyol

No-ficció

Més a Actualitat