Enric Juliana i Ferran Casas presenten Pep Martí i 'Catalunya, cap on vas?' a Casa del Llibre

"33 veus plurals per entendre el moment polític del país" és el subtítol del llibre Catalunya, cap on vas? de Pep Martí. El presenten el periodista Enric Juliana i el subdirector de Nació Digital Ferran Casas, el 19 d'octubre a Casa del Llibre de rambla de Catalunya


Catalunya, cap on vas? recull la mirada que 33 figures representatives de tot l’àmbit social projecten sobre l’últim any de la història del país. Són personalitats que omplen l’espai que va des de l’esquerra independentista fins a la dreta unionista, sense deixar de banda tots els matisos de la tercera via.

Entrevistats pel periodista de Nació Digital Pep Martí, analitzen amb arguments contundents tots els fets rellevants que s’han produït entre els mesos anteriors a l’1-O, el 2017, i l’entrada en escena de Pedro Sánchez.

Més enllà de la circumstància de cada moment concret, la visió que en surt és molt més complexa del que segurament podien imaginar tots els actors polítics fa tan sols uns mesos.

Un mosaic ben plural de la Catalunya d’ara mateix.

Pep Martí Vallverdú (Barcelona, 1964) és llicenciat en Història Contemporània per la Universitat Autònoma de Barcelona i periodista. Treballa com a redactor de política a Nació Digital, i anteriorment ho havia fet al setmanari El Triangle. És autor de les biografies polítiques Maura, uno de ellos Josep Tarradellas, i de L'heroisme de la normalitat, una història d'Amics de la Unesco de Barcelona. Vinculat a diverses entitats civils, és membre de la junta directiva d'Amics de la Unesco de Barcelona i ho ha estat de la de l'Ateneu Barcelonès.

Primera presentació del llibre: Divendres 19 d'octubre a les 19 h a Casa del Llibre (rambla de Catalunya, 37)

Catalunya, cap on vas?

Catalunya, cap on vas?

Pep Martí

No-ficció