Stalingrad i L’Oucomballa

Stalingrad i L’Oucomballa

Llibert Ferri
Teresa Ferri

Un diàleg fora del temps

Gènere  No-ficció /  General

Pàgines 180

Mides 14 x 21

Format Rústica cosida amb solapes

ISBN 978-84-19571-16-8

Compra el llibre 18,00 €

Ebook

ISBN 978-84-19571-18-2

Compra l'ebook 9,99 €

Stalingrad i L’Oucomballa

Llibert Ferri
Teresa Ferri

Un diàleg fora del temps

A finals de l’estiu del 2019, Llibert i Teresa Ferri passegen per Berlín, sota la coberta de vidre del Mall, a pocs metres d’on hi havia la cancelleria nazi. Cap dels dos sap que serà l’últim viatge que faran junts.

Ja de nou a Barcelona, comença un nou trajecte enmig de la incertesa dels diagnòstics mèdics, que acaba en dol el maig del 2021, quan la leucèmia s’emporta la Tere.

En aquests vint mesos, els germans Ferri travessen moltes barreres físiques i emocionals, entremig d’anades i vingudes a l’Hospital del Mar. En paral·lel, el Llibert va donant forma en el seu interior a una crònica intimista teixida amb el seu diàleg amb la Tere.

Stalingrad i L’Oucomballa és una conversa fora del temps, sobre el passat i el present. Una narració que busseja en els orígens familiars dels germans, i que s’escampa pels carrers de Barcelona, Berlín, Roma i sobretot Nova York, on una resplendent Audrey Hepburn es transforma davant l’aparador de Tiffany en el símbol del desconsol que provoca la mort i també en el record dels moments més plens de llum i de vida.