L’amor quiet

L’amor quiet

Mercè Foradada

Un retrat epistolar de la Barcelona benestant

Gènere  No-ficció /  General

Pàgines 384

Mides 14 x 21

Format Rústica cosida amb solapes

ISBN 978-84-17611-57-6

Compra el llibre 21,00 €

Ebook

ISBN 978-84-17611-59-0

Compra l'ebook 9,99 €

L’amor quiet

Mercè Foradada

Un retrat epistolar de la Barcelona benestant

«Un sentiment profund que arrela i dona sentit».

Una caixa tancada, que passa de mans a mans, conté un tresor que ara veu la llum: les cartes que es van intercanviar una parella d'enamorats, María Simón i Alejandro Morillo, durant el primer terç del segle XX, escrites a cavall de Barcelona, Puigcerdà i Lamalou-les-Bains.

Basant-se en aquests documents, Mercè Foradada, neta de la María i l'Alejandro, elabora una obra que retrata d'una manera fidel i des d'una posició privilegiada la vida real de l'alta burgesia barcelonina, amb les seves grandeses i misèries, a partir de la quotidianitat de la vida familiar al passeig de Gràcia i de la devoció per l'amor dins d'un ordre, en una època especialment convulsa des d'un punt de vista social i polític. Aquest amor es perpetua fins avui dia en una història paral·lela que fa immortals els sentiments responsables.

L'amor quiet ens dona l'oportunitat de conèixer les interioritats d'una nissaga que comença amb el copropietari de l'Editorial Montaner y Simón, on van treballar Pere Calders i Jesús Moncada, domiciliada a l'edifici que ara acull la Fundació Tàpies.

 

*Aquest llibre ha rebut un ajut del Ministeri de Cultura i Esports.