Joan-Elies Adell i Laura Borràs presenten 'Res no és personal' a La Inexplicable

Res no és personal és el llibre nou de Joan-Elies Adell que presentem a la col·lecció Poemes de Saldonar. Et convidem a la presentació i el recital que en farem el dimarts 17 de juliol a les 19.30 h a la llibreria La Inexplicable, en companyia de la consellera de Cultura Laura Borràs


Al poema, escrit en octosíl·labs, l’autor, a mig camí de la vida, quan s’apropa als cinquanta anys, mira enrere i es fa una sèrie de preguntes, des d’una mirada sovint desvalguda i precària, que recorda sempre la condició mortal de l’ésser humà i el neguit que provoca l’essència inèdita i transitòria de cada instant viscut.

Es tracta d’un bell i torbador poema que, mentre dispara flaixos de vida, ens porta a la memòria la infància i l’adolescència, la descoberta del desig i els misteris de l’amor. Trossos de passat que s’escolen entre geografies diverses i que es projecten també cap al present i el futur, on el que transcendeix més, paradoxalment, perviu en els instants més íntims i personals.

Si vols, pots començar a llegir-ne els primers versos aquí, i consultar també la nota ‘Qui ets tu ara, Joan-Elies Adell?’, que l’editor Francesc Gil-Lluch ha escrit a Donar Sal.

Res no és personal

Res no és personal

Joan-Elies Adell

#Poemes