Marxar de Barcelona i construir el teu paradís a la Califòrnia catalana

Tenim una novetat que ens il·lusiona compartir: Un paradís com el nostre, de Laia Beltran i Borja Duñó, un llibre reversible que mostra que és possible triar la vida que vols viure.

Tots dos, periodistes, van decidir fa deu anys abandonar Barcelona per instal·lar-se a les Terres de l'Ebre, on la Laia havia nascut i s'havia criat.

El que anomenen el seu particular èxode urbà es va produir quan era molt poc habitual el teletreball, encara no accelerat per la pandèmia, i té com a objectiu final construir-se un món a la seva mida, el seu paradís particular.

A Un paradís com el nostre la Laia i el Borja narren d'una manera íntima i apassionada la seva aventura des de dos punts de vista. El de L, que torna a casa després de viure molts anys a la capital, i el de B, de les Corts de tota la vida i més de ciutat que un embús a la Diagonal a quarts de nou del matí. Ella furga en la memòria del paisatge físic i mira amb uns altres ulls les persones de sempre i les noves d'ara, i ell ve de l'asfalt i es troba un món desconegut i apassionant.

El lector pot triar per quina de les dues veus vol començar a llegir, perquè el llibre és reversible: quan s'acaba una narració es tomba de cap per avall i es continua llegint després d'obrir una altra coberta. La lectura relliga Barcelona amb les Terres de l’Ebre, la Califòrnia catalana.

Laia Bertran (col·laboradora de l'Ara, La Vanguardia, RAC1 i Time Out) i Borja Duñó (cap de redacció de Time Out Barcelona) presentaran Un paradís com el nostre el 14 de març a la llibreria Ona de Barcelona, acompanyats de María José Gómez, directora de Time Out Barcelona.

 

Un paradís com el nostre

Un paradís com el nostre

Laia Beltran
Borja Duñó

No-ficció