Random Family

Random Family

Adrian Nicole LeBlanc

Una intensa història d’amor, entrebancs, pobresa, passió i injustícia
Traducció d’Octavi Gil Pujol
 

Gènere  No-ficció /  Contrastos

Pàgines 570

Mides 14 x 21

Format Rústica cosida amb solapes

ISBN 978-84-19571-25-0

Compra el llibre 25,00 €

Ebook

ISBN 978-84-19571-26-7

Compra l'ebook 11,99 €

Random Family

Adrian Nicole LeBlanc

Una intensa història d’amor, entrebancs, pobresa, passió i injustícia
Traducció d’Octavi Gil Pujol
 

Darrere de les estadístiques fredes o el sensacionalisme barat sobre el Bronx hi ha la vida, la real, la de les persones concretes. És la que treu a la llum Adrian Nicole LeBlanc després d’una dècada d’investigació i convivència amb una saga familiar porto-riquenya, en un reportatge que s’eleva com un monument literari.

Les persones de Random Family venen drogues, en consumeixen, cometen assassinats, van a la presó, tenen relacions sexuals, s’enamoren, queden embarassades i alimenten els fills. 

El relat comença amb el narcotraficant Boy George i amb una de les seves nòvies, la Jessica, una adolescent apassionada, i amb l’aventura salvatge que viuen combinant l’ambició i la decadència. En paral·lel, el germà petit de la Jessica, en Cesar, i el seu primer amor, la Coco, naufraguen per la inclemència del carrer. Tots quatre queden atrapats entre la supervivència i la mort: els amics són assassinats; la DEA i l’FBI investiguen en Boy George; en Cesar acaba sent un fugitiu; la Jessica i la Coco suporten el sensellarisme, la traïció, la terrible privació de la presó i els danys que provoquen totes les mancances.

Adrian Nicole LeBlanc passa a un segon pla, com un testimoni discret. Tot i això, hi és.