Llavors de l'ànima

Gènere Poemes

Pàgines 200

Mides 13,3 x 21

Format Rústica cosida amb solapes

ISBN 978-84-17611-40-8

Col·lecció Poemes, 14

Compra el llibre 18,00 €

Llavors de l'ànima

Carolyn Mary Kleefeld

Pròlegs de Laura Archera Huxley i Teresa Costa-Gramunt
Traducció d'August Bover

Llavors de l'ànima de Carolyn Mary Kleefeld ofereix un guiatge psicològic i emocional expressat en un to més alt —revestit amb tota mena de magnífics colors i expressions mundanals. 

Experimenta aquestes «llavors de l'ànima» com a meditacions psicoespirituals i poden produir-te una transformació més gran que moltes hores de teràpia. 

—Laura Archera Huxley 

El conjunt d'aforismes que integren Llavors de l'ànima, de Carolyn Mary Kleefeld, són un veritable condensat de saber. Però no un saber erudit o llibresc, sinó un saber real, viscut, un saber creat, fruit de la contemplació de l'experiència que té lloc en aquell indret en què el temps cronològic no té cap poder. 

Tot aquest procés evolutiu l'ha anat descobrint, fent conscient Carolyn Mary Kleefeld, poeta artista, artista poeta. I, pensant des de si, pensant des de la pròpia experiència, ha escrit un llibre que és un escandall preciós com un tresor i inspirador com una sortida del Sol. 

L'art genuí de Carolyn Mary Kleefeld és com els seus aforismes perquè troba la inspiració en el seu esperit net de noses, de condicionants. 

—Teresa Costa-Gramunt