El part dels comuns

El part dels comuns

Sara González
Joan Serra Carné

Gènere  No-ficció

Pàgines 208

Mides 14 x 21

Format Rústica cosida amb solapes

ISBN 978-84-946753-3-1

Compra el llibre 18,00 €

El part dels comuns

Sara González
Joan Serra Carné

Hi ha un full de paper, tancat amb pany i forrellat, en el qual el líder de Catalunya en Comú, Xavier Domènech, es compromet, literalment, a no ser "mai" candidat a la presidència de la Generalitat. Qui el custodia? Just després de signar-lo, es va embrancar en l'aventura de ser l'arquitecte d'un nou partit que té la vocació de conquistar l'escenari polític català en un context d’ebullició sobiranista.

Ningú va dir que fos fàcil fer confluir partits de llarga tradició com ICV i EUiA amb d'altres de nova creació com Podem i Barcelona en Comú. Com s'ha gestat el nou subjecte polític? On vol arribar? Quin ha estat l’autèntic debat intern, fora dels focus públics? 

Els periodistes Sara González i Joan Serra Carné expliquen les il·lusions i les tensions d’aquest veritable part, i l'analitzen amb solvència, amb el testimoni exclusiu dels seus principals protagonistes: Xavier Domènech, Pablo Iglesias, Íñigo Errejón, Albano Dante Fachin, Elisenda Alamany, David Cid, Joan Josep Nuet, Gerardo Pisarello, Arnau Mallol, Joan Giner, Marc Grau i Joan Subirats. Un relat periodístic fet des de primera fila.

Més llibres de Sara González
Joan Serra Carné